top of page

Past events

PROJECTflyer 

Kort geleden zijn we van start gegaan als groep mensen die hart hebben voor jullie! Om te beginnen maakten we een flyer die je vast binnenkort gaat tegenkomen. We maken ons klaar JOU te ontmoeten!

1

2

PROJECTcaravan 

The caravan project... Done! We zijn heel druk geweest met het opknappen van een caravan. Je zult hem vaak gaan zien in Wolvega op verschillende plaatsen. Hou onze events in de gaten. Zo kun je volgen waar we te vinden te zijn! 

Project caravan.jpg
Caravan Pure.jpg

3

PROJECTYOU!!! 

PROJECTstichting

4

5

PROJECTHUNTED

Een groot opgezet avontuur met puzzel en hunt elementen. Gebaseerd op een spannend verhaal met Piter Stuyvesant in de hoofdrol. Het was een groot succes dit jaar! Volgend jaar misschien een nieuw avontuur!

Hunted.jpg

PROJECTgrafitti 

Van Nozems tot hipsters... Grafitti Art door Pure jeugd gemaakt en smiddags ook een grafitti workshop!

De unieke expositie start tijdens het Lindefestival op 24 september en wordt geopend door wethouder Roelof Theun Hoen van de Gemeente Weststellingwerf. Vergezeld van een drankje, workshop graffiti door PURE - Passion for Youth, demonstratie stencilen door @Erwin blok. Op het centrumplein speelt een band uit weleer: De Beatkings, afgewisseld met muzikanten van De Muziekzolder Wolvega.

Op de tentoonstelling vind je verhalen en unieke foto’s, een inspiratietafel met krantenknipsels uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80, het ‘tempeltje’ van toen om lekker te chillen. Herbeleef de roerige tijden, en spreek af met de mensen waar je vroeger mee uitging, bijvoorbeeld bij de BILOK - Egelantier

6

Van Nozems tot Hipsters.jpg
bottom of page