Home pic 2.jpg

GET INVOLVED

 VISION & DREAM

De droom van PURE passion for youth is om alle jongeren van Wolvega en

omliggende dorpen in de leeftijd van 10 tot 25 jaar, met vooral de focus op 12 tot 18 jaar, een positief beeld over zichzelf en zo ook op hun toekomst te geven, waardoor ze enthousiast worden om ook zichzelf in te gaan zetten voor de toekomst van anderen in hun omgeving. 

VOLUNTEER

Wil jij ook graag onderdeel worden van PURE? Dat kan! Ben je tussen de 10 en 25 dan ben jij altijd van harte welkom bij de caravan om ons te ontmoeten, gezellig wat te drinken, mee te doen aan activiteiten of gewoon te chillen. 

 

Als je enthousiast  bent  voor  het werk van  PURE  en wilt  mee  helpen  bij de grotere activiteiten als vrijwilliger: meld je dan aan via mail !  

CORPORATE SUPPORT

Heeft u een eigen bedrijf en gelooft u in de potentie van jongeren? Wilt u reclame maken voor uw bedrijf door bijvoorbeeld het doneren van pizza's of snacks voor een toffe avond, frisdrank en chips, sport & spel attributen, heeft u ideeën en mogelijkheden voor het geven van workshops of clinics, of enige andere vorm van support neem contact met ons op.

We  hebben u nodig om de jongeren van Wolvega een hoopvolle toekomst te geven!

MISSION

PURE passion for youth heeft hart voor jongeren in en om Wolvega en wil, vanuit het geloof in Jezus Christus en zonder dat op te dringen, er voor hen zijn en hen een plaats bieden waar ze zich veilig voelen, terecht kunnen met hun dagelijkse struggles, en waar ze gewoon zichzelf mogen zijn. 

 

Dit doen we door de jongeren op te zoek-en op de plekken waar ze samenkomen, door ontmoeting, investeren in relaties en door het organiseren van toffe activiteiten waarin ze gezien en gehoord worden, waardoor hun zelfvertrouwen, hun eigen-waarde maar ook respect voor elkaar en hun omgeving gestimuleerd wordt. 

 

PURE staat voor echtheid en het verlangen om jongeren te laten zien dat ze er mogen zijn zoals ze zijn. Geen filters, je niet anders voor doen dan je bent, niet iemand anders na doen omdat die beter zou zijn dan jij. Jij bent jij en je mag er zijn. 

 

Ons motto: Be Pure!