top of page
Home pic 2.jpg

GET INVOLVED

 VISION & DREAM

De droom van PURE passion for youth is om alle jongeren van Wolvega en

omliggende dorpen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, een positief beeld over zichzelf en zo ook op hun toekomst te geven, waardoor ze enthousiast worden om ook zichzelf in te gaan zetten voor de toekomst van anderen in hun omgeving. 

VOLUNTEER

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (18+) die graag willen meehelpen bij de uitvoering van activiteiten met jongeren, zoals bijvoorbeeld het PURE team ondersteunen door aanwezig te zijn op een chill avond, een goed gesprek te voeren of gewoon gezellig een potje mee te poolen.

Heb je interesse, stuur dan een berichtje naar purepassionforyouth@gmail.com of app naar 06 20437313

CORPORATE SUPPORT

Heeft u een eigen bedrijf en gelooft u in de potentie van jongeren? Wilt u reclame maken voor uw bedrijf door bijvoorbeeld het doneren van pizza's of snacks voor een toffe avond, frisdrank en chips, sport & spel attributen, heeft u ideeën en mogelijkheden voor het geven van workshops of clinics, of enige andere vorm van support neem contact met ons op.

We  hebben u nodig om de jongeren van Wolvega een hoopvolle toekomst te geven!

MISSION

PURE passion for youth heeft hart voor jongeren in en om Wolvega en wil, vanuit het geloof in Jezus Christus en zonder dat op te dringen, er voor hen zijn en hen een plaats bieden waar ze zich veilig voelen, terecht kunnen met hun dagelijkse struggles, en waar ze gewoon zichzelf mogen zijn. 

 

Dit doen we door de jongeren op te zoek-en op de plekken waar ze samenkomen, door ontmoeting, investeren in relaties en door het organiseren van toffe activiteiten waarin ze gezien en gehoord worden, waardoor hun zelfvertrouwen, hun eigen-waarde maar ook respect voor elkaar en hun omgeving gestimuleerd wordt. 

 

PURE staat voor echtheid en het verlangen om jongeren te laten zien dat ze er mogen zijn zoals ze zijn. Geen filters, je niet anders voor doen dan je bent, niet iemand anders na doen omdat die beter zou zijn dan jij. Jij bent jij en je mag er zijn. 

 

Ons motto: Be Pure!

 

bottom of page